2012-10-31 06:03:57• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Ikrek - Szórakoztató estéd lehet!

Napi horoszkóp október 31-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Ma is egész nap Holdszünet van. Ezt észre is veszed, ebben biztos vagyok. Most jó, ha csinálsz valamit, például tehetnél egy hosszabb sétát a természetben. Legyél közben egészen figyelmes. Állj meg gyakran, nézz körül, szemlélődj, kapcsolatban a természettel, annak részeként, békésen, elgondolkodva.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon főleg azok a munkák fekszenek neked, amelyek nem igényelnek nagy odafigyelést. Minél kevesebb precizitást követelnek meg tőled, annál jobb vagy. Bürokratikus és szervezési feladatokkal nehezebben boldogulsz. Azok a háztartási munkák is rosszul haladnak, amik pontosságot követelnek. Ennek oka, hogy ezt a napot is elnyeli egy Holdszünet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A Holdszünet továbbra is hat: nyugtalan vagy, kissé elégedetlen is, változtatni szeretnél valamin, de nem igazán tudod, hogyan fogj hozzá. Pont ebben segít ismét a Holdszünet: ha átadod magad, visszavonulsz, akkor megoldásokat találsz, és közelebb kerülsz egy dologhoz. Késő este, pontosan 19.41-kor felébred a Hold, aki most már a te jegyedben áll. Ő és a többi planéta egyenesen garantálják, hogy nagyon szórakoztató estéd legyen. Ez talán még messze az éjszakába is belenyúlik – és nem leszel egyedül. Ígéretesnek hangzik? Annak is szántam!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A Hold még ma is szünetel. Talán túlterheltnek érzed ezért magad, nyomás alá kerültél. Hol marad a mára ígért boldogság? Emberekben rejlik, akik lelkesítenek, emberekben, akik szeretetükből adnak neked. Még az is lehetséges ez alatt a mágikus Holdszünet alatt, hogy erőt kapsz olyan emberektől, akik már nincsenek veled. Engedd magad gondolataid és érzéseid által vezetni, és maradj kapcsolatban a Holddal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


A Hold még mindig szünetel, és – ha nem kell dolgoznod – megajándékoz a lehetőséggel, hogy szabadon alakítsd az életedet. Légy találékony, kreatív, és ne félj forró dolgokhoz nyúlni. Ez a legmegfelelőbb időpont arra, hogy egyszerűbbé tedd az életedet. Este 19.41-kor ismét felébred a Hold, és belép az Ikrek jegyébe. Ott mindjárt feladatot kap: le kell leplezzen egy hazugságot. Ez rád is vonatkozik! Ne engedd becsapni magad se másoktól, se saját magadtól. Figyelj oda pontosan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Az egész mai nap is a Holdszünet alá csúszik. Ismét arról van szó, hogyan hozd ki belőle a legjobbat? Ha szabad vagy, tehetsz bármit, ami szórakoztat. Ha dolgoznod kell, nem muszáj megerőltetned magad. A Hold segít úgy is, ha te lazítasz munka közben egy kicsit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A Hold még mindig szünetel, de egy másik planéta ereje viszont jelentősen megnő, nevezetesen Vénuszé, aki mától Uránusszal kapcsolódik. Ez azt is jelentheti, hogy azzal az ember futsz össze, akivel olyan jól megértitek majd egymást, hogy újra találkozni akartok. A mai csillagállás alatt egy életre szóló kapcsolat is létrejöhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Ma is tart a Holdszünet. Ehhez járul egy erős és szerencsés kapcsolat a Nap és Plútó között. Ez lehetővé teszi, hogy kapcsolatot vegyél fel a lelkeddel, amit erős boldogságérzet kísér. Valaki egy jelet vár tőled, és valami fontosat is tud neked visszaadni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A tegnapi Holdszünet a mai napot is a kezében tartja. Ismét nagyon erős az intuíciód. Ne szaladgálj fejetlenül fel és alá, hanem állj gyakran meg, hallgass befelé önmagadba. Megérzésed elárulja, hogy mi jó neked és mi nem. Ha nem kell dolgoznod, szabad lehetsz, és azt csinálhatsz, amihez éppen kedved van.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A szerda is elmerül a Holdszünetben. Ma kreatív ötleteket kellene kipróbálnod, és játékosan kezelned őket. Lazasággal és bizonyos kockázatvállalási készséggel kifejleszthetsz pár izgalmas projektet. Avasd be kollégáidat és barátaidat, mondd el nekik, ami lelkesít. Hozzájárulásuk tovább segíthet, és háttértámogatást ad.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A mai napon folytatódik a Holdszünet: mindenkinek javaslatai vannak, és állandóan el akar valaki mindent dobni. Ne hagyd magad irritálni! Nézd meg nyugodtan a többiek javaslatait, de fordíts elegendő időt arra, hogy ezeket nyugodtan át tudd gondolni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A Hold tovább szünetel, és megengedi, hogy kicsit kitáncolj a sorból. Természetesen csak akkor, ha nem vagy kötve szabályos munkaidőhöz. Főképp nem akkor, ha veszélyes foglalkozást űzöl, például autót vezetsz. A Holdnak azonban tetszik, ha találsz arra lehetőséget, hogy időnként kiállj a sorból, megpihenj, és kapcsolatot vegyél fel vele.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: